Ansikts­behandling med långtids­verkande effekt!

Hudanalys med personlig rådgivning

Vid första besöket på Salong Drömmar görs en hudanalys med personlig rådgivning, för hem och salongbehandlingar. Behandling med naturprodukter ger en långtidsverkande effekt som verkligen syns! 

Djuprengöring av huden

I våra ansiktsbehandlingar med portömning använder vi oss av "Ultrasonic skin skrubber". Ett mycket effektivt instrument för djuprengöring av huden.

Ultraljudsvågorna i instrumentet ger Micromassage av vävnaden vilket stimulerar hudens cellförnyelser och motverkar dess åldrande samt bidrar till att öka fuktbalansen.

Boka tid Läs mer

Våra ansiktsbehandlingar

Esse ansiktsbehandling Basic, 45 min
En antioxidantisk behandling som ger din hy en frisk lyster. Rengöring, peeling, mask samt en vårdande återfuktande creme gör att din hy får en välbehövlig boost.

Klassisk lyx för ansikte och rygg, 90 min
Behandlingen börjar med en skön avslappnande rygg- & nackmassage. Därefter rengöring, peeling & hudanalys.

Den fortsatta behandlingen skräddarsys efter just din hud och dina önskemål.

Omega ansiktsbehandling, 60 min
En behandling som skyddar mot den yttre miljöns påverkan och balanserar hudens fukt och elasticitet.

Efter rengöring, peeling, ansiktsmassage och mask läggs en Omega moisturiser vilken ger näring åt huden och som innehåller bl.a. Rooibos, Marulaolja, Frankincense och Inulin som är höga på antioxidanter, reparerar solskador, anti aging, stimulerar celltillväxt, ökar hudens släthet och är antibakteriell.

Ansiktsbehandlngar Sundsvall

Probiatisk Anti-aging behandling, 60 min
Det absolut lyxigaste du kan ge din hud! Revolutionerande världsnyhet inom probiotisk hudvård som ger din hud den bästa anti-age behandlingen du kan få.

Behandlingen görs med produkter från Esse Organic Skincare och den passar alla som vill ha en näringsrik och uppfriskande behandling.

Här ingår trippelrengöring och skonsam peeling följt av en välgörande ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med en näringsrik ansiktsmask samt ögonmask innan ett utvalt serum och en återfuktande kräm läggs.

Esse Skincare
Nordic Brows
Godkända av SEYF